Hozzávalók 4 személyre:
50 dkg csirkemell, 2 sárgarépa, 1 hagyma, 3-4 cikk
fokhagyma, kevés olaj, 1 evőkanál liszt, 2 dl tejföl, 2 babérlevél, citromlé,
só, bors.
Elkészítése:
A sárgarépát karikára, a hagymát apróra vágjuk, majd az
olajon kissé megpirítjuk, vízzel felengedjük, sóval, borssal fűszerezzük. A
csirkemellet csíkokra vágjuk, és a zöldséghez adjuk. Beletesszük a babérlevelet meg az apróra vágott fokhagymát, készre
főzzük. A lisztet a tejföllel csomómentesre kavarjuk, besűrítjük a levest, végül citromlével ízesítjük. Tálaláskor csípős paprikát szeletelünk rá.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése