Hozzávalók:
25 dkg hónapos retek, 1 kígyóuborka, 3 szál újhagyma , 15 dkg majonéz, 1 db citrom, 2 evőkanál mustár, 2 evőkanál fehérbor, 1 tojás , őrölt fehér bors, só
Elkészítése:
A retket megtisztítjuk és az uborkával együtt karikára vágjuk. Az újhagymát felaprítjuk. Keverőtálba tesszük a majonézt, sóval, szűrt citromlével, őrölt fehér borssal, mustárral, fehérborral ízesítjük és habverővel simára keverjük. Az öntetet külön tálaljuk vagy a zöldségekkel óvatosan összekeverjük, majd hűtőszekrénybe tesszük. Bármilyen sült húshoz kiváló köret, de önmagában is nagyon finom.
25 dkg hónapos retek, 1 kígyóuborka, 3 szál újhagyma , 15 dkg majonéz, 1 db citrom, 2 evőkanál mustár, 2 evőkanál fehérbor, 1 tojás , őrölt fehér bors, só
Elkészítése:
A retket megtisztítjuk és az uborkával együtt karikára vágjuk. Az újhagymát felaprítjuk. Keverőtálba tesszük a majonézt, sóval, szűrt citromlével, őrölt fehér borssal, mustárral, fehérborral ízesítjük és habverővel simára keverjük. Az öntetet külön tálaljuk vagy a zöldségekkel óvatosan összekeverjük, majd hűtőszekrénybe tesszük. Bármilyen sült húshoz kiváló köret, de önmagában is nagyon finom.
5 megjegyzés:
Valóban nagyon finom lehet, látszik a szép színeken :)
Guszta! Nagyon finom lehet, akár csak salátalével leöntve is megtudnám most enni!
Na igen, ez már igazi tavaszi csemege, már a látvány is üdítő. Nekem elég lenne csak magában:)
Valami isteni, látszik ki vagyunk éhezve a tavaszi ízekre, de nagyon, meg a friss zöldekre, vitaminokra:-)))
Retek-újhagyma-saláta, az egyik legjobb tavaszi kombináció!!
Megjegyzés küldése