2013. február 12., kedd
Sonkás tojássaláta
Hozzávalók:
6-8 tojás, 2 dl joghurt, 2 dl tejföl, 1 csokor petrezselyemzöld, 20 dkg főtt sonka, 1 csokor retek vagy 1 kígyóuborka, só, fehér bors.
Elkészítése:
A tojásokat 10 perc alatt megfőzzük, hideg vízzel leöblítjük, meghámozzuk. A tejfölt és a joghurtot összekeverjük, belekavarjuk az apróra vágott petrezselyemzöldet, sóval, borssal ízesítjük. A főtt sonkát apróra vágjuk, majd a joghurtba forgatjuk. A tojásokat és a retket vagy az uborkát karikára vágjuk, majd a sonkás joghurttal lerakjuk. Friss házikenyérrel vagy
bagettel tálaljuk.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
2 megjegyzés:
Jujjjj ez nagyon guszta, vittem is a receptet:-)))))
Isteni lehetett!! Megyek is, és csinálok valami hasonlót :)!!
Megjegyzés küldése