2016. március 18., péntek

Sonkás-ananászos meleg szendvics


Hozzávalók 4 személyre:
8 szelet toastkenyér, sonka, 20 dkg mozzarella, vaj, bazsalikom vagy petrezselyemzöld, bors.
Elkészítése:
A kenyérszeleteket megpirítjuk, megkenjük vékonyan vajjal, megszórjuk darált borssal, ráhelyezünk egy-egy szelet sonkát, majd ananász karikával és a felszeletelt sajttal megrakjuk, közepesen forró sütőben kissé megpirítjuk, amíg a sajt ráolvad. Apróra vágott friss zöldfűszerrel megszórva forrón tálaljuk.
ErdélyiKonyha 2016. HK.

Nincsenek megjegyzések:

Zöldséges csirkefasírt káposztás nokedlivel

Hozzávalók a fasírthoz:  60 dkg csirkehús, 2 tojás, 1 zsömle, 1 hagyma, 2-3 cikk fokhagyma, 1 sárgarépa, 1 petrezselyemgyökér, só, bor...