Hozzávalók 4 személyre:
4 nyúlcomb, 2 dl joghurt, 4 cikk fokhagyma, 1-1 zöld- és pirospaprika, 50 dkg sárgarépa, 40 dkg gomba, őrölt kömény, só, bors, olaj.
Elkészítése:
A nyúlcombot sóval, borssal fűszerezzük, megszórjuk a szeleteke vágott fokhagymával, és leöntjük a joghurttal. Jól beleforgatjuk, egy éjszakára hűtőbe tesszük.
Másnap kevés olajon körbesütjük a pácolt nyúlcombokat, vizet öntünk alá, puhára pároljuk, majd zsírjára sütjük. A körethez a kétféle paprikát és a sárgarépát csíkokra vágjuk, majd kevés olajon megpároljuk, megszórjuk őrölt köménnyel, sózzuk, borsozzuk. Amikor a sárgarépa félig megpuhult, hozzáadjuk a szeletekre vágott gombát, és készre főzzük.
A sült nyúlcombokat a párolt zöldségre helyezzük, és forrón tálaljuk.
1 megjegyzés:
A nyuszit nem tudom megenni, de csirkével is biztos jó... Nagyon guszta ebéd.
Megjegyzés küldése