Hozzávalók
(4 személyre):
40 dkg
tollhegy- vagy más tészta, 30 dkg pulyka- vagy csirkemell, 4-5 gomba, 2
cikk fokhagyma, 2 dl főzőtejszín, 10 dkg krémsajt, vaj, só, bors, majoránna,
bazsalikom, feta sajt.
Elkészítése:
A húst
kockára, a gombát vékony szeletekre vágjuk. Vajat forrósítunk, hozzáadjuk
a csirke- vagy pulykahúst, kissé összesütjük, amíg kifehéredik, ekkor
hozzáadjuk a zúzott fokhagymát és a gombát. Alaposan összeforgatjuk, sóval,
borssal és a zöldfűszerekkel ízesítjük. Amikor a hús és a gomba megpuhult,
felöntjük a tejszínnel, belekavarjuk a krémsajtot, néhány perc alatt összefőzzük.
Közben a tésztát enyhén sós vízben kifőzzük, és a raguval összevegyítjük.
Kockára vágott feta sajttal megszórva, forrón tálaljuk.
FI. 2017/2.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése