Hozzávalók 4 személyre:
80 dkg sertéscomb vagy karaj, 3 hagyma, 1 zöldpaprika, 2 sárgarépa, 2 petrezselyemgyökér, 2 cikk fokhagyma, 1 csokor petrezselyemzöld, só, bors, 1 evőkanál liszt, 1 dl tejföl, olaj.
Elkészítése:
A húst felszeleteljük, kissé megklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk. A hagymát és a zöldpaprikát szeletekre, a többi zöldséget karikára vagy apróra vágjuk. Az edény aljára kevés olajat öntünk, lerétegezzük a zöldségeket és a húst, megszórva rétegenként apróra vágott petrezselyemzölddel. Lassú tűznél puhára főzzük. Ekkor besűrítjük a liszttel elkavart tejföllel. Rizzsel vagy főtt tésztával, savanyúsággal tálaljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése