Hozzávalók 4 személyre:
2 tonhalkonzerv, 2-3 főtt tojás, 1-2
újhagyma vagy 1 evőkanálnyi reszelt hagyma, 1 teáskanál mustár, 1 dl olaj, 1
tojás sárgája, só, bors, citromlé, petrezselyemzöld.
Elkészítése:
A tojásokat keményre főzzük lereszeljük. A
halkonzervet lecsepegtetjük, majd mixerrel pürésítjük, belekavarjuk a reszelt
tojást, és az apróra vágott újhagymát vagy reszelt hagymát. A tojássárgájából a
mustárral és az olajjal majonézt kavarunk, majd belevegyítjük a halkrémbe.
Citromlével, sóval, borssal ízesítjük. Friss házi- vagy pirítós kenyérrel és friss zöldséggel kínáljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése