Hozzávalók (4
személyre):
50 dkg kagylótészta
vagy makaróni, 25 dkg pulykamell, 25 dkg rókagomba, 1 pirospaprika, 1 hagyma,
kevés olaj, 2 dl tejszín, só, bors, kakukkfű, petrezselyemzöld, só, bors.
Elkészítése:
A csirkemellet
felkockázzuk, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk kakukkfűvel. A gombát előfőzzük,
a hagymát apró kockákra vágjuk. Forró olajon üvegesre pirítjuk a hagymát, hozzáadjuk
a pulykahúst, rátesszük a gombát meg a csíkokra vágott
pirospaprikát. Sózzuk, borsozzuk, és puhára pároljuk. Amikor a hús megpuhult, felöntjük a tejszínnel, belekavarjuk az apróra vágott petrezselyemzöldet, kissé
összeforraljuk. A tésztát enyhén sós vízben megfőzzük, majd a raguval forrón
tálaljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése