Hozzávalók (4 személyre):
80 dkg sertéstarja, 8 szelet sajt, 10 dkg füstölt sonka, 20-25
dkg gomba, 1 kis fej hagyma, só, bors, liszt, zsír.
Elkészítése:
A hússzeleteket kissé kiklopfoljuk, sóval, borssal
fűszerezzük, 30 percig hűtőszekrénybe tesszük. Ezután lisztbe mártjuk, és forró
zsiradékon mindkét oldalukon kissé megsütjük. A hagymát apróra vágjuk, a gombát
megmossuk, megtisztítjuk, és felszeleteljük. A pecsenyezsírban mindkettőt megsütjük,
majd belekavarjuk a csíkokra vágott sonkát is. A keveréket ráhalmozzuk a
hússzeletekre, befedjük a sajtszeletekkel. Előmelegített sütőbe tesszük, és
10-15 perc alatt készre sütjük (amíg a sajt ráolvad a tetejére). Petrezselymes
krumplival és savanyúsággal tálaljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése