2013. november 2., szombat
Rántott csirkeszárny sütőben
Hozzávalók 4 személyre:
1 kg csirkeszárny, 3 tojás, liszt, 15-20 dkg kukoricapehely vagy zsemlemorzsa, só, bors.
Elkészítése:
A csirkeszárnyakat megtisztítjuk, megmossuk, a végeket levágjuk, majd kettévágjuk az alsó-felsőt, és sóval, borssal fűszerezzük. A kukoricapelyhet kissé elmorzsoljuk, összevegyítjük a zsemlemorzsával.
A csirkeszárnyakat beleforgatjuk a lisztbe, a tojásba, majd a kukoricapehelybe, sütőpapírral
bélelt tepsibe rakjuk, és előmelegített 180 fokos sütőben megsütjük. A csirkeszárnyak mellé hasábra vágott krumplit is tehetünk, így együtt 20-30 perc alatt elkészül.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése