2008. április 8., kedd

Naracsos csirkecomb

Hozzávalók:
4-5 db csirkecomb, füstölt húsos szalonna (bacon), 1 db narancs leve, 2 dl fehérbor

Csinos tűzálló tálba szalonna szeleteket fektetek, ráteszem a kissé megsózott csirkecombokat. A tetejükre is szalonna szeleteket teszek. Ráöntöm a fehérbort, és a narancs levét.
Alufóliával lefedve sütöm, míg a csirke megpuhul, majd az alufóliát levéve szép pirosra sütöm.
Krumplipürével, salátával tálalom. Különleges ízű, nagyon finom!

Nincsenek megjegyzések:

Almás-diós linzer

Hozzávalók a tésztához: 30 dkg liszt, 20 dkg zsírszegény vaj, 5 dkg porcukor, 2 tojás sárgája, fél tasak sütőpor, csipet só, kevés c...