2008. április 11., péntek

Velő pirítóssal


Hozzávalók:
2-3 db húslevesben főtt velőscsontkenyérszeletekÍzlés szerint: só, bors, pirospaprika

Elkészítés:
A marhahúsból, velőscsontokból és a zöldségekből szokásos módon húslevest főzünk. A kenyérszeleteket megpirítjuk. A forró velőscsontokból a velőt kiütjük, a megpirított kenyérszeletekre kenjük, és megsózzuk. Aki szereti pirospaprikát és borsot is hinthet rá. (Csak nagyon forrón szabad fogyasztani! Fogyókúrásoknak nem ajánlott!)

Nincsenek megjegyzések:

Almás-diós linzer

Hozzávalók a tésztához: 30 dkg liszt, 20 dkg zsírszegény vaj, 5 dkg porcukor, 2 tojás sárgája, fél tasak sütőpor, csipet só, kevés c...