Süssünk, főzzünk valamit!

2008. április 10., csütörtök

on április 10, 2008
Küldés e-mailbenBlogThis!Megosztás az X-enMegosztás a FacebookonMegosztás a Pinteresten
Címkék: Sütemények, Túrós

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Újabb bejegyzés Régebbi bejegyzés Főoldal
Feliratkozás: Megjegyzések küldése (Atom)

Fánk videó

https://www.youtube.com/watch?v=f2BiKd3psXA

Keresés ebben a blogban

A konyha tulajdonosa

Jutka
Teljes profil megtekintése

Blog Archive

  • ►  2025 (3)
    • ►  május (1)
    • ►  április (2)
  • ►  2024 (17)
    • ►  május (1)
    • ►  március (6)
    • ►  február (10)
  • ►  2023 (23)
    • ►  december (7)
    • ►  október (3)
    • ►  szeptember (1)
    • ►  július (3)
    • ►  június (1)
    • ►  február (4)
    • ►  január (4)
  • ►  2022 (18)
    • ►  december (2)
    • ►  november (2)
    • ►  szeptember (3)
    • ►  augusztus (3)
    • ►  július (1)
    • ►  június (3)
    • ►  május (1)
    • ►  április (1)
    • ►  január (2)
  • ►  2021 (18)
    • ►  november (3)
    • ►  augusztus (1)
    • ►  július (1)
    • ►  június (3)
    • ►  március (2)
    • ►  február (8)
  • ►  2020 (38)
    • ►  december (3)
    • ►  november (6)
    • ►  október (1)
    • ►  szeptember (5)
    • ►  július (3)
    • ►  április (10)
    • ►  március (4)
    • ►  február (6)
  • ►  2019 (24)
    • ►  december (4)
    • ►  november (5)
    • ►  július (1)
    • ►  április (12)
    • ►  február (2)
  • ►  2018 (10)
    • ►  november (2)
    • ►  szeptember (1)
    • ►  március (4)
    • ►  január (3)
  • ►  2017 (34)
    • ►  november (4)
    • ►  október (2)
    • ►  szeptember (7)
    • ►  június (1)
    • ►  május (1)
    • ►  április (6)
    • ►  március (1)
    • ►  február (9)
    • ►  január (3)
  • ►  2016 (59)
    • ►  december (8)
    • ►  november (5)
    • ►  október (5)
    • ►  szeptember (5)
    • ►  augusztus (5)
    • ►  július (2)
    • ►  május (13)
    • ►  április (2)
    • ►  március (7)
    • ►  február (5)
    • ►  január (2)
  • ►  2015 (75)
    • ►  december (3)
    • ►  november (5)
    • ►  október (11)
    • ►  szeptember (7)
    • ►  augusztus (1)
    • ►  július (3)
    • ►  június (6)
    • ►  május (6)
    • ►  április (6)
    • ►  március (10)
    • ►  február (9)
    • ►  január (8)
  • ►  2014 (150)
    • ►  december (10)
    • ►  november (24)
    • ►  október (15)
    • ►  szeptember (18)
    • ►  augusztus (11)
    • ►  július (14)
    • ►  június (11)
    • ►  május (4)
    • ►  április (16)
    • ►  március (9)
    • ►  február (10)
    • ►  január (8)
  • ►  2013 (124)
    • ►  december (17)
    • ►  november (18)
    • ►  október (10)
    • ►  szeptember (3)
    • ►  augusztus (5)
    • ►  július (13)
    • ►  június (10)
    • ►  május (8)
    • ►  április (9)
    • ►  március (13)
    • ►  február (13)
    • ►  január (5)
  • ►  2012 (76)
    • ►  december (4)
    • ►  november (16)
    • ►  október (4)
    • ►  szeptember (8)
    • ►  augusztus (6)
    • ►  július (3)
    • ►  június (2)
    • ►  május (3)
    • ►  április (11)
    • ►  március (11)
    • ►  február (3)
    • ►  január (5)
  • ►  2011 (117)
    • ►  december (7)
    • ►  november (10)
    • ►  október (18)
    • ►  szeptember (9)
    • ►  augusztus (7)
    • ►  július (6)
    • ►  június (12)
    • ►  május (7)
    • ►  április (14)
    • ►  március (10)
    • ►  február (8)
    • ►  január (9)
  • ►  2010 (116)
    • ►  december (7)
    • ►  november (10)
    • ►  október (13)
    • ►  szeptember (8)
    • ►  augusztus (10)
    • ►  július (3)
    • ►  június (8)
    • ►  május (9)
    • ►  április (19)
    • ►  március (12)
    • ►  február (7)
    • ►  január (10)
  • ►  2009 (67)
    • ►  december (8)
    • ►  november (9)
    • ►  október (1)
    • ►  szeptember (7)
    • ►  augusztus (1)
    • ►  július (7)
    • ►  június (6)
    • ►  május (3)
    • ►  április (7)
    • ►  március (5)
    • ►  február (5)
    • ►  január (8)
  • ▼  2008 (140)
    • ►  december (9)
    • ►  november (13)
    • ►  szeptember (1)
    • ►  augusztus (1)
    • ►  július (7)
    • ►  június (5)
    • ►  május (6)
    • ▼  április (98)
      • Jutkasaláta
      • Túrós palacsinta
      • Besameles-borsós csirke (Alíz)
      • Töltött gomba
      • Kukoricás csirkecomb
      • Túrókrém (sülthúsokhoz)
      • Zsemlegombóc
      • Tonhalas tészta
      • Citrom szelet
      • Hájas tészta
      • Tomi-szelet
      • Mézes krémes
      • Sós kifli (lehet édesen is)
      • Tejkaramellás krémes
      • Vendégváró szelet (Sárika)
      • Sós - sajtos perec (Rúd)
      • Mákos - diós tekercs
      • Csokimáz
      • Kókusz kocka
      • Habos túrós
      • Mozarellás-paradicsom saláta
      • Zala kocka
      • Részeg barát
      • Diplomata Krémes
      • Kapormártás
      • Barackos szelet (Margit2)
      • Lúdláb meggyel (Mindmegette)
      • Villámszilvás (Margit2)
      • Túrótorta - gyümölccsel (Maresz receptje)
      • Csirkemáj fokhagyma mártásban
      • Mustáros szelet
      • Tartármártás
      • Gombás rizs
      • Mexikói köret
      • Pulykacomb tejszínes gombamártásban
      • Bácskai rizseshús
      • Rizibizi másképp
      • Hétvezér tokány
      • Gombás hús majonézes salátával (Margit2)
      • Lecsós karaj (Margit2)
      • Tejszínes-gombás penne
      • Boglyas Kata
      • Kukoricás tonhalkrém
      • Francia borjúragu
      • Fortélyok
      • Diós csokihabos pite
      • Diós, kávékrémes ostyatorta
      • Ananászos-sajtos csirkemell
      • Körözött
      • Rántott pontyfilé
      • Rántott sajt, gomba, karfiol
      • Fokhagymás flekken
      • Zöldborsó főzelék
      • Resztelt csirkemáj
      • Velő pirítóssal
      • Vitasali
      • Zöldborsós sertéstokány
      • Gombás marhatokány
      • Édes-savanyú pulykatokány
      • Tárkonyos bárányragu
      • Tárkonyos bárányleves
      • Tárkonyos bableves füstölt csülökkel
      • Tárkonyos bableves csülökkel
      • Csirke-ragu
      • Nincs cím
      • Rétestészta alaprecept
      • Nincs cím
      • Csirke fokhagymas szoszban
      • Tejfölös uborkasaláta
      • Gyors leveles tészta
      • Mézes csirke
      • Sajtos-virslis kukoricasaláta.
      • Kukoricás, borsós rizs
      • Besameles-borsós csirke
      • Görög saláta
      • Kukoricás csirkemell
      • Ananászos sült csirkemell
      • Sonkába tekert fetás csirke
      • Gulyásleves
      • Zöldborsós csirkeszárnyleves
      • Sült tarja zöldpaprikával
      • Naracsos csirkecomb
      • Majonézes krumplisaláta
      • Rizibizi
      • Túróstészta
      • Csikós tokány
      • Zöldséges csirkecomb 4 személyre
      • Sajtos csirkemell
      • Lángos
      • Sültpaprika saláta
      • Kaszinótojás
      • Csülök pékné módra
      • Vargabéles
      • Sertésjava hentes módra
      • Diótorta
      • Muroktorta
      • Narancsos kacsa recept
      • Búvártúrós (Margit2)

Címkék

Áfonya (8) Alaprecept (8) alma (1) Almás (23) Ananász (2) Aprósütemény (16) avokádó (1) Bab (14) Banán (2) Barackos (12) Bárány (23) barátság (1) Befőzés (28) Bejgli (4) Belsőségek (10) Bélszín (11) bevásárlás (1) Blogger (6) Bogrács (10) Borjú (8) böjtös ételek (14) brokkoli (10) BÚÉK (1) bukta (1) cékla (3) Citromos (4) cukkini (7) csavart húsok (1) csiga (2) Csirke (113) csirkemell (24) csirkeszárny (1) Csokis (6) csorba (10) Csőben sütve (1) Csülök (16) Dagadó (2) darált hús (5) Desszert (29) Díj (9) Diós (35) Disznóságok (6) Édességek (6) egres (1) Egytálételek (44) Előételek (45) Epres (13) Erdei gyümölcs (9) Erdélyi ízek (29) Erdélyi Konyha (16) fagylalt (1) Fánk (11) Farsangra (2) fasírt (13) Felhívás (1) fokhagymás (4) Főzelékek (24) Főzőiskola (2) Frissensültek (17) Fűszerek (2) Fűszerkalauz (1) galuska (3) GBT (1) Gesztenye (1) gnocchi (5) Gofri (3) Gomba (49) Gombóc (7) Görög (1) Grillezés (7) Gulyás (9) Gyerektorta (11) Gyümölcsleves (5) Halételek (17) Hamburger (1) Hidegtál (29) Húsételek (65) húsgombóc (1) Húsvét (54) Italok (8) Játék (2) Kacsa (5) kalács (3) Kalendárium 2016 (6) Kalendárium 2017 (8) Kalendárium 2019 (10) Kalendárium2014 (17) Kalendárium2015 (9) Káposzta (33) Káposztafesztivál (2) Karácsonyi (56) Karaj (11) Karalábé (2) Karamellás (2) karfiol (4) kavart sütemény (9) Kávés (2) kecske (1) keksz (9) Kelt tészták (46) Kencék (17) keresztelő/lakodalomra (41) Kézimunka (1) Kínai (4) Kókuszos (12) kolbász (3) kompót (2) Konzerv házilag (2) Konyhai fortélyok (1) Konyhatündér (3) Köretek (45) körte (3) Krémes (13) Krémlevesek (18) Krumplis (27) Kuglof (1) Kuglóf (4) kukorica (1) lazac (2) lecsó (6) lekvár (2) Lencse (5) Lepény (7) Lépésről-lépésre (1) lestyán (1) Leveles tészta (7) leves (33) Levesbetét (7) Levesek (114) Liba (4) linzer (8) Máj (18) Mákos (35) málna (5) Marhahúsok (16) Mártások (12) Mázak (1) medvehagyma (1) Meggyes (12) Meleg szendvics (5) Melegszendvics (3) Mexikói (1) Mézes (4) Mihez-mit (1) Muffin (8) murok (2) Nemezelés (1) nyársak (2) Nyeremény (1) Nyúl (17) Olaszos (15) oldalas (1) Omlett (3) Ordás (4) öntet (1) Pacal (3) Padlizsán (14) Palacsinták (20) Paleo (1) paprika (5) Paprikás (2) paradicsompaprika (3) Pástétom (2) Pesto (1) pisztráng (1) Pite (4) Pityókafesztivál (2) Pizza (11) Pogácsák (8) pohárdesszert (2) Pörkölt (19) pudingos (1) Pulyka (23) rácsos (4) Rakott ételek (7) Rakott zöldségek (6) rántott ételek (1) rántott hús (1) rebarbara (1) Reggeli (16) Rétes (1) Ribizli (1) Rizottó (3) rizs (8) Római tál (4) rostélyos (4) rumos (2) Sajtos (11) Saláták (29) Sárgaborsó (3) saslik (1) Savanyúság (17) Sertés (123) Sonka (13) Sós sütemények (28) Sós torta (1) Sörkorcsolya (16) Spenót (4) Sütemények (170) Sütés nélkül (11) sütőtök (3) Svájc (1) Szavazás (1) Székely konyha és kert (1) Szendvicsek (7) Szilvás (14) Szilveszter (18) Szószok (17) Szótár (1) szőlős (2) Szörpök (2) Találkozó (1) Tarja (12) tehéntúró (3) Tekercs (7) Tésztafélék (65) tojás (2) Tokány (5) tonhal (2) Torták (55) tök (2) Töltött húsok (17) töltött zöldségek (6) Turmixok (1) Túrós (39) uborka (1) Új kiadvány (1) Üdítő italok (2) Ünnep (7) ünnepi (3) Vadas (7) Vega kaja (4) Velő (3) vendégváró (1) VKF (1) Wok (9) zeller (4) Zöldbab (8) zöldborsó (14) Zöldségételek (22) Zöldségfélék (4) zúza (1) zserbó (1) zsömle (1)

Visszaélés jelentése


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Legjobb házi sütemények

Legjobb házi sütemények

Összesrecept.hu

Legjobb receptes blogok

Translate

Köszönöm, ha feliratkozol az oldalamra

Kalendárium 2024

Kalendárium 2024

Évszakok ízei

Évszakok ízei

Erdélyi Konyha - Krumplis könyv

Erdélyi Konyha - Krumplis könyv

Új! Ünnepi menük lépésről-lépésre

Új! Ünnepi menük lépésről-lépésre

Tortáskönyv

Tortáskönyv

Főzőiskola

Főzőiskola
lépésről-lépésre

Erdélyi Konyha - Fitt & egészséges

Erdélyi Konyha - Fitt & egészséges

Gyűjtő gasztro oldalak



Magyar gasztroblogok gyűjtőhelye

Oldal látogatása

widgeo.net

Erdélyi Blogok listája

  • Aleda konyhája
    Málnás-nutellás tekercs - Ruladă cu zmeură și cremă nutella
    1 napja
  • Szentmocsári
    Praliné
    4 napja
  • Könnyű a főzés, ha van miből!
    Paradicsomos krumpligombóc leves
    1 hete
  • Finomságaim
    Kötöznivaló... Mi, emberek hajlamosak vagyunk azt gondolni, hogy az igazán jó dolgok bonyolultak, időigényesek és fáradságosan férhetünk csak hozzájuk. Lehet, hogy ilyen is van, de a mindennapokban leginkább azt tapasztalom, hogy egyáltalán nem ez történik. Ami egyszerű, magától értetődő, az is lehet kellemes, okozhat feledhetetlen élményt. A legtöbb esetben pedig finom is. Gyakran megesik velem a konyhában is, hogy amit pillanatok alatt készítek el az ajándékoz meg a legtöbb örömmel. Így jártam a spárgával is. Be kell vallanom, hogy nem úgy nőttem fel, hogy ez a zöldség hozzátartozott volna a mindennapjainkhoz. Sőt még az ünnepnapjainkhoz sem. Igazából azt sem tudtam, hogy létezik. Ha valakiről azt hallottam volna, hogy spárgát eszik, arra a következtetésre jutottam volna, hogy kötöznivaló bolond, hogy madzaggal veri el az éhét. Aztán megtudtam, hogy létezik zöldségben is spárga, de nem érdekelt különösebben, mígy egyszer meg nem kóstoltam egy vendéglőben. Akkor úgy ítéltem meg, hogy lesz még dolgunk egymással. Mint minden új dologhoz, a spárgához is végeztem egy kis háttérkutatást: hogyan érdemes elkészíteni, mik azok a praktikák, amiktől finomra sikerül, mire kell figyelni, hogy spárgával végzett konyhai ténykedésünk kielégítő véget érjen, meg ilyenek. Aztán bepróbálkoztam. A legnagyobb nehézséget a pucolása jelentette: konkrétan fogalmam sem volt mit kell róla lepucolni. Most már tudom, hogy a fás részekkel kell vigyázni. Kicsit dolgozom rajta a krumplihámozóval, aztán ahol a végét könnyen le lehet roppantani, ott letöröm. Ennyi. Dolgoztam már fagyasztott spárgával is, ahhoz könnyebben hozzá lehet jutni a boltokban, ez esetben nem volt gond a pucolás. Előkészítésképpen beledobtam lobogó sós vízve, két percig hagytam és leszűrtem. Egyébként a friss spárgával is jó ezt tenni pucolás után, de a két perc szigorúan két perc kell legyen, nem szabad túlfőzni. Érdemes próbálkozni vele, most van a szezonja. A zöldspárga igencsak rövid ideig kapható zöldség, melyet akár a tavasz egyik hírnökeként is számontarthatunk. Rengeteg jótékony tulajdonsággal rendelkezik, hiszen magas a vitamin- és rosttartalma. A spárga a liliomfélékhez tartozó évelő növény, amelynek a föld alatti kis gyöktörzseiből nőnek ki a spárgasípok, amelyek lényegében a növény hajtásai. Mivel nem könnyű a termesztése, ezért a drágább zöldségek közé tartozik. A jó zöldspárga feszes, nem túl vastag, és nem hajlik meg a kezünkben. Ha szeretnénk leellenőrizni, friss-e az áru, akkor finoman nyomjuk meg az ujjunkkal. Akkor tökéletes, ha nem szivacsos a spárga. Most egy olyan receptet mutatok meg, ami vajjal, fokhagymával és boltban vásárolt ropogós hagymával készült. Húsok mellé köretként tálalhatjuk. Én tejszínes burgonyával kínáltam. Vajban párolt fokhagymás spárga Hozzávalók 2 személyre: 5 dkg vaj, 1 kötés spárga, 4 cikk fokhagyma, só, bors, 2 evőkanál ropogós hagyma Elkészítése: Egy nagyobb lábasban vizet forralunk. A friss spárgát megmossuk, a fehér részét letörjük: a spárga fehér végét megnyomkodjuk, és ahol érzzük, hogy puha, ott megfeszítjük és eltörjük. Amikor a víz forr, a megtisztított spárgát beledobjuk, 2 percet várunk, levesszük a tűzről. Leszűrjük. Egy serpenyőben 5 dkg vajat felhevítünk, beletesszük a megtisztított, felkarikázott fokhagymát, picit hagyjuk, hogy a vaj barnulni kezdjen az edény szélén, akkor beletesszük az előfőzött spárgát, kicsit átpirítom, borsot darálunk rá, megsózzuk, majd időnként rázogatva 5-6 perc alatt megsütjük. A ropogós hagymával megszórva tálaljuk.
    2 hete
  • Rozi Erdélyi konyhája
    Meggyes kevert sütemény
    3 hónapja
  • Édes otthonunk némi sóval
    Diós kosárka
    5 hónapja
  • Kalandok a konyhában
    Mézeskalács - rögtön puha és az is marad
    2 éve
  • Réku online
    Szilvalekváros bukta
    5 éve
  • Főzök-sütök-mosogatok
    Diós sütemény
    5 éve
  • Gál Edith a konyhában
    Kolbászos káposztás egytál
    5 éve
  • mutter konyhája
    Cukkini vagy TÖKjó spagetti
    5 éve
  • Ahogy mi szeretjük
    Kókuszos csiga, eperöntettel
    6 éve
  • Sarokkonyha
    Madeleine eperöntettel
    8 éve
  • Kata a Konyhában
    Aszalt szilvás csirkemell
    8 éve
  • Ottis főz
    KÖLTÖZÉS
    8 éve
  • Ízek, zamatok
    Mézes lapokból, akár torta
    10 éve
  • RECEPTEK
    Párnaleves
    10 éve
  • Teszek-veszek, tanulgatok
    Mákos- citromos torta
    11 éve
  • Fondantina
    Csörögefánk
    11 éve
  • Sütök, főzök... néha megmutatom
    Banoffee pie - Banános pite
    11 éve
  • Prajituri, torturi pentru copii si nu numai :-))))
    Mezes citromos sutemeny mandula forgaccsal
    12 éve
  • Vörösbor
    Mákos palacsinta
    12 éve
  • Fakanálforgató tollforgató
    Karácsonyi menünk - Meniul de craciun
    12 éve
  • Evés közben jön-megy az étvágy
    Ünnepi kiadványaink és fahéjas koszorú ízelítő
    12 éve
  • Erusdolgai
    Furfangos Törpike torta:)
    13 éve
  • Góbé Hami, avagy az erdélyi kulinária
    Borzaska Góbé módra
    13 éve
  • Krisztina főzicskézik
    Megerkeztem Kanadaba.
    14 éve
  • GULAŞ
    Gogosari marinati (deliciosi!)
    14 éve
  • Székely Bloglista
    Esők, áradások Székelyföldön
    14 éve
  • Tivadar bámészkodó és barátkozó blogja
    Pityókás laska, szelídebb, éppencsak változat
    16 éve
  • Ízek emlékei
  • Apple amaretto
  • Gastrodamus
10 megjelenítése Az összes megjelenítése

Saját bloglista

  • Szentmocsári
    Praliné
    4 napja
  • Sipos Szabolcs | esküvőfotózás, gyerekfotózás Csíkszeredában és környékén
    Ágnes és Levente esküvője
    1 hete
  • Az otthon ízei
    Medvehagymás langalló
    2 hete
  • Egy csepp falusi élet
    A májusi esőről
    3 hete
  • SZERETEK FŐZNI (2)
    Heti menü 05.19-től 05.25-ig
    3 hete
  • Johannka bazárkája
    Pác
    3 hónapja
  • Zsanuária
    Fánkocska...
    5 éve
  • Trëzy
    2020
    5 éve
  • Házias konyha
    Zöldbabos-sajtos tészta
    5 éve
  • Illéskrisz Konyhája
    Getting a Cheap Car Insurance Quote the Easy Way
    7 éve
  • Konyhai törekvéseim
    Krémsajtos cukkini
    8 éve
  • Hendimédi - a nemez csodái
    9 éve
  • Zamat és illat
    Banoffie pie, azaz banános, karamellás pite
    10 éve
  • Reformkori konyha
    Bálint torta
    10 éve
  • Ancsika konyhája
    Kávés, habos diótorta
    10 éve
  • Ízes kalandok
    Csípős-joghurtos csirkeszárny
    10 éve
  • Hajnal
    POU :)
    11 éve
  • Heti Menü - Kevés pénzből finomat és változatosat
    Bundázott alma
    11 éve
  • LEGJOBB RECEPTJEIM
    Főnöki máktorta
    12 éve
  • Tündi Gyöngyei
    Lilazöld (régi kedvenc)
    12 éve
  • Jade konyhája
    Kürtőskalács
    12 éve
  • Sweet home by the river
    Mai munkáim
    12 éve
  • ördögöcske blog
    (még nagyobb) rend lesz a rendszerben
    13 éve
  • Anya főztje
    Túrógombócok
    16 éve
  • Pillanyu konyhája
  • családháló.hu
  • Balazsfoto.com/blog
10 megjelenítése Az összes megjelenítése

Kedvenc blogok

  • Hobbiszakács (Arnold főz)
    Galéria az Istállóban
    1 hete
  • Gizi-receptjei. Várok mindenkit.
    Eperkrémes leveles szelet. (cukorbetegeknek)
    1 hete
  • NOTBURGA KONYHÁJA, avagy mi kerül a fazékba és más zöldségek
    Epres sajttorta sütés nélkül
    3 hete
  • Limara péksége
    Rongyos kifli
    3 hónapja
  • KataKonyha
    Csirkehúsos-mozzarellás tészta
    5 éve
  • Nem kell mindig kaviár...
    Cinnabon- fahéjas csiga
    5 éve
  • RECEPTEK nem csak ínyenceknek
    Borjúpörkölt nokedlivel
    5 éve
  • Ditta : Sütés-Főzés-Baba-Mama-Egészség
    Tojástartó torta
    5 éve
  • Max konyhája
    Gyors édes-savanyú csirkeleves
    6 éve
  • K O N Y H A P U L T
    Oreos sajttorta
    6 éve
  • pszichowellness-konyha
    Almás kevert - "almáspöte"
    6 éve
  • Sarokkonyha
    Madeleine eperöntettel
    8 éve
  • Kiskonyhám ízei
    Serpenyős burgonya „pizza”
    8 éve
  • Szépségtár
    Ma 7 éves a Szépségtár blog
    9 éve
  • Kezdők Konyhája és Kertje
    Citromfüves/Rózsás-vaníliás fürdősó
    9 éve
  • családi tűzhely
    Tökös-paprikás-paradicsomos tepsis hús
    11 éve
  • Zita ékszerei / Drahtschmuck Wire jewelry
    És még egy...
    13 éve
  • Egy csepp méz
    Egy kis reklám
    14 éve
  • Szeretem a hasam
    Hagymás, baconos, sonkás, kukoricás muffin
    16 éve
  • RÉKA GYÖNGYVIRÁGJAI
  • Bodzablog
  • Névreszóló gyerektakaró
10 megjelenítése Az összes megjelenítése

Torták, Sütemények

  • Tortadíszítés alapjai
    Mi a fondant? Válaszoltam a kérdéseitekre.
    5 éve
  • Kricky konyhája
    YouTube csatorna
    8 éve
  • Tortaimádó
    Barackos mousse-torta
    10 éve
  • Becca és a sütik
    Saját szakácskönyv egy kattintásra - elindult a receptkönyvem.hu
    11 éve
  • Kiskukta torta
    Újabb szülinap
    11 éve
  • Édes illatok konyhája
    Vaníliás - meggyes torta
    11 éve
  • Rozsika tortái
    Újszülött torta
    11 éve
  • Anikó Süteményei és tortái
    A 2012-es év tortái
    11 éve
  • Kreativ Torta
    Mikulás játék !
    13 éve
  • lenke-torta.lapunk.hu/

Új receptek

Erdélyi Konyha könyvsorozat

Erdélyi Konyha könyvsorozat

FAJÁTÉKOK

FAJÁTÉKOK

Elismerés díj

Elismerés díj

Látogatók

Oscar díjjas lettem :)

Oscar díjjas lettem :)

Kelt tésztás kiadványunk

Kelt tésztás kiadványunk

Kreatív blogger díj

Kreatív blogger díj

Díj

Díj

Elismerés

Elismerés

Kreatív összeállítás díj

Kreatív összeállítás díj

Hamarosan!

Hamarosan!

Népszerű bejegyzések

  • Vendégváró szelet (Sárika)
  • Húskonzerv házilag
  • Csülök pékné módra
  • Aszalt szilvával töltött csirkemell
  • Szemes paszulykonzerv sertésfejből
  • A húsvéti sonka főzése
  • Rakott palacsinta
  • Krumplifasírt
  • Túró gombóc
  • Muratura (hordós savanyúság)

Erdélyi Konyha, Süteményes könyv

Erdélyi Konyha, Süteményes könyv
Legújabb kiadványunk

Német oldalak

  • Die bauernküche
  • http://kochschlampe.com/
  • Jans
  • Kitchenqueen
  • kochtopf
Péter Judit

Névjegy létrehozása

Statisztika

ÚJ!

ÚJ!
Húsvéti

Kalendárium 2025

Kalendárium 2025

Egyik kedvencem :)

Egyik kedvencem :)

Konyhatündérek

Konyhatündérek

Erdélyi Konyha 2.

Erdélyi Konyha 2.
Márciustól kapható

Keresés ebben a blogban

Oldalak

  • Főoldal

Laskagomba rántva

Népszerű bejegyzések

  • Erdélyi csorba savanyú káposztával
    Hozzávalók (4 személyre): 25-30 dkg vékonyra vágott savanyú káposzta, 1 hagyma, 3 sárgarépa, 10 dkg zeller, 1 paszternák, 1 tojássár...
  • Szemes paszulykonzerv sertésfejből
    Egy nagyon finom paszulykonzervet hoztam, amit disznófejből szoktunk elkészíteni. A disznófősajt nem tartozik a család kedvencei közé, így...
  • Tejkaramellás krémes
    Hozzávalók:  a tésztához: 50 dkg liszt, 15-20 dkg vaj vagy 10 dkg zsír, 1 tasak sütőpor, 2 tojás, 20 dkg cukor, csipet só kevés tej. a...
Egyszerű téma. Téma képeinek készítője: kcline. Üzemeltető: Blogger.