Hozzávalók:
50 dkg leveles tészta, 6 db.
cérnakolbász, 5 dkg sajt, 1 darab tojás, szezámmag.
a tálaláshoz: kechup vagy
majonéz.
Elkészítése:
A leveles tésztát kivesszük a
hűtőből és szobahőmérsékleten kb. 10 percig pihentetjük. A sajtból kis rudakat
vágunk. A kolbászokat két vagy három darabba vágjuk, hosszában behasítjuk, és minden
vágatba teszünk egy darab sajtot.
A leveles tésztát kihajtogatjuk,
majd hosszanti irányban csíkra vágjuk, és ezzel körbetekerjük a kolbászdarabokat.
Lekenjük a csipet sóval felvert
tojással, megszórjuk szezámmaggal, és előmelegített 200 fokos sütőben 20-25
perc alatt aranybarnára sütjük.
Kechuppal vagy majonézzel
kínáljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése